Alissons ersättare klar?

Mycket tyder på att Roma får klara sig utan sin succébrasse Alisson Becker, 25, i målet nästa säsong. Trots en saftig prislapp på drygt 700 miljoner kronor håller sig klubbar som Real Madrid, Liverpool och Chelsea i kölvattnet.

Roma sägs vilja förlänga Alissons kontrakt med fem år, och han skulle då dubblera sin lön. Men nekar målvakten erbjudandet är det hög tid för klubben att leta ersättare – och enligt Premium Sport finns PSG:s  Alphonse Areola, 25, högst upp på önskelistan.

Franska landslagens tredjekeeper har nyligen fått konkurrens i Paris-klubben av ingen mindre än Gianluigi Buffon. Han sägs vara redo att flytta till Roma om de säljer Alisson.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier