”Donnarumma kan lämna för rivalen”

Det är Goal.com som hävdar att Gianluigi Donnarumma, 19, kan lämna Milan – men stanna i Serie A.

Sajten skriver att Roma kan tänka sig att sälja Alisson Becker, 25, men att de innan dess vill göra klart med Donnarumma som hans ersättare.

Jättetalangen pekas ut som Romas förstaval som Alisson-ersättare och enligt Goal.com finns det flera faktorer som talar för en affär. Förutom Mino Raiolas (agent till Donnarumma) relation till Roma lyfter sajten även fram att Gianluigi Donnarumma kan lockas av Champions League-spel.

Samtalen uppges intensifieras de kommande dagarna, då Milan enligt uppgifterna inte ska vara ovilliga att sälja 19-åringen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier