Efter VM – Monaco jagar succéryss

Det ryska landslaget stod för imponerande insats under VM på hemmaplan. Landet slog Spanien och åkte snöpligt ut på straffar mot VM-finalisten Kroatien. En av spelarna som stod ut i mästerskapet var Aleksandr Golovin.

22-åringen, till vardags i CSKA Moskva, ska efter slutspelet ha flera klubbar efter sig. Bland annat ska Juventus fått sitt bud på omkring 200 miljoner kronor nobbat. Kanske blir det istället till Frankrike som Golovin flyttar.

Till Sky Sports berättar nämligen Monacos vice president Vadim Vasilyev att den franska klubben lagt ett bud på spelaren.

– Det är mer än ett generöst bud. Kontraktet som har erbjudits sträcker sig över fem år, säger Vasilyev till Sky Sports.

– Jag tror att en klubb som Monaco är det bästa alternativet i det här skedet av hans karriär. Allting kommer avgöras inom de kommande dagarna, kanske i dag till och med.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier