Citys första bud nobbas – Juve vill ha 800 miljoner

Manchester City har redan en helt okej (!) uppsättning centrala mittfältare – varför inte köpa en till? Ilkay Gündogan, Fabian Delph, Kevin de Bruyne, Fernandinho och David Silva kan snart få mer konkurrens.

Enligt Tuttosport har den engelska klubben lagt ett första bud, värt drygt 500 miljoner kronor, på Juventus bosniska centralfältare Miralem Pjanić, 28. ”Icke sa Nicke”, fick de som svar (ja, fast på italienska då).

Football Italia skriver att Juventus inte kommer att sälja för något mindre än 800 miljoner kronor. Efter storvärvningen av Riyad Mahrez så blir det intressant att se om City är villiga att gräva djupt i plånboken igen denna sommar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier