Här är namnen som kan ta över Argentina

Sex förbundskaptener på tio år.

Nu ska en sjunde ta över Argentina sedan Jorge Sampaoli fått sparken på grund av VM-fiaskot.

Då är det flera namn som florerar i spekulationerna.

De mer sannolika, skriver El Mundo, är Perus förbundskapten Ricargo Gareca, Colombias dito José Pekerman, Matías Almeida (Chivas), Marcelo Gallardo (River Plate) och Gerardo ”Tata” Martino (Atlanta United).

Men det har även förekommit betydligt hetare namn i den argentinska pressen på sistone. Såväl Tottenhamn-managern Mauricio Pochettino och Manchester Citys tränare, Pep Guardiola, har placerats i Argentina, även om uppgifterna är föga troliga.

Även Marco Bielsa (Lille) och Diego Simeone (Atletico Madrid) är önskvärda kandidater till jobbet.

De argentinska förbundskaptenerna de senaste tio åren:
Diego Maradona, 2008-10
Sergio Batista, 2010-11
Alejandro Sabella, 2011-14
Gerado Martino, 2014-16
Edgardo Bauza, 2016-17
Jorge Sampaoli, 2017-18

Taggar Argentina
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier