Kalinić nära flytt till Madrid

Hela det kroatiska landslaget firade VM-silvret med det kroatiska folket i går kväll i Zagreb. Eller hela och hela. Det är oklart om anfallaren och Milan-spelaren Nikola Kalinić, som ingick i VM-truppen, var med i friandet då han skickades hem redan efter första matchen efter att vägrat hoppa in.

Livet går dock vidare nu visar det sig att Nikola Kalinić kan vara aktuell för en flytt från Milan till Atletico Madrid.

Enligt spanska Marca ska en affär vara väldigt nära med Milan-anfallaren som floppade förra säsongen och endast gjorde sex mål på 31 matcher.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier