Klart: Lämnar Djurgården för Juventus

Först: Cristiano Ronaldo. Sen: Petronella Ekroth. Juventus fortsätter att värva förstklassiga fotbollsspelare.

Djurgårdsbacken lämnar Stockholm för Turin – det bekräftades under dagen.

”DETTA ÄR EN DRÖM SOM SLÅR IN”, skrev försvararen på sin Instagram. Läs med om Ekroths flytt till den italienska storklubben HÄR!

Det är väldigt svårt hur jag ska formulera mig i ord men DETTA ÄR EN DRÖM SOM SLÅR IN!! Det är en stor ära att få spela i och vara en del av en så anrik och respekterad klubb som Juventus. Jag ser jättemycket fram emot att ta nästa steg i min fotbollskarriär och är otroligt glad och tacksam för förtroendet. Jag kommer ge allt och ska bidra med mina erfarenheter för att vi ska ta oss an alla utmaningar på bästa sätt och vinna nya titlar. Mitt mål har alltid varit att få spela stora internationella matcher mot bästa möjliga motstånd och äntligen blir det till verklighet!!😍⚽️🙌🏼 Jag vill också passa på att tacka för min tid i Djurgården. Tack till alla ledare jag haft och alla spelare jag spelat med, ni har utvecklat mig till en bättre fotbollsspelare. Jag kommer alltid bära med mig dessa år och alla upplevelser vi har varit med om tillsammans. Tack till publik och supportrar som stöttat oss. Jag önskar laget och klubben ett stort lycka till i framtiden, jag kommer självklart följa er och heja på avstånd💛❤️💙 Tack också till min agentur @cmgroup.se som gjort detta möjligt!🙏🏼 #Juventus #FinoAllaFine #forzajuve

A post shared by Petronella Ekroth (@pekroth) on

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier