”Vill kickstarta sitt transferfönster med Lewandowski och Thiago”

Det har varit ovanligt tyst kring Manchester United den senaste tiden. Visst, värvningar av Fred och Diego Dalot. Visst, lite spekulationer hit och dit. Men få riktigt konkreta och heta rykten har omgärdat United.

Så då kommer The Independent med ett rykte.

Enligt tidningen ska nämligen United vara inriktade av att genomföra en dubbelvärvning av Bayern Münchens Robert Lewandowski och Thiago Alcântara, ”för att kickstarta sitt frustrerande transferfönster”.

The Independent skriver samtidigt att United har pengarna för att lyckas med dubbelvärvningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier