Shaw: ”Det är dags för mig att visa att jag kan ta en plats”

Luke Shaw, 23, värvades till Manchester United för stora pengar.

Men succén har uteblivit.

Vänsterbacken har dragits med skador och när han väl varit frisk så har han haft svårt att ta en plats.

Totalt har det bara blivit 44 ligamatcher sedan övergången från Southampton sommaren 2014.

Men med ett år kvar på kontraktet så är nu 23-åringen fast besluten om att visa Jose Mourinho att han ska ta en plats i startelvan.

– Jag vill visa tränaren att jag ska vara med i det här laget. När alla kommer tillbaka, vill jag fortfarande vara det första namnet i laguppställningen. Det är dags för mig att visa att jag kan ta en plats i laget, säger Shaw enligt Sky Sports.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier