Napolis president förnekar jakt på Benzema, Di María och Cavani – ”Fullständigt falskt”

Napoli är på jakt efter stora namn. Det är åtminstone vad ryktena har sagt denna sommar. Med Carlo Ancelotti in som ny tränare har det snackats om Karim Benzema från Real Madrid samt Ángel Di María och Edinson Cavani från PSG.

Men att Napoli försöker värva någon av de tre stjärnorna förnekar nu Napolis president Aurelio De Laurentiis. I en intervju med Radio Kiss Kiss förnekar han samtliga rykten.

– Jag jagar Benzema och Di María? Fullständigt falskt. Jag vill ha unga spelare. Varför skulle jag värva två gamla spelare? Och det säger jag med all respekt för Di María och Benzema, sa De Laurentiis enligt Gianluca Di Marzio och fortsatte med Cavani.

– Han är spelare s0m tjänar 200 miljoner (kronor) före skatt var tionde månad. Jag tror inte att han mot slutet av sin karriär är redo att sänka sin lön till hälften.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier