Agenten om Liverpool-keepern: ”De närmaste dagarna blir avgörande”

Simon Mignolet, 30, ryktas bort från Liverpool.

Den belgiske målvakten ses enligt många som tredjevalet bakom Alisson och Loris Karius och så sent som i går kom uppgifter om att 30-åringen jagas av Barcelona. Detta då Jasper Cillessen uppges vilja lämna.

Nu uttalar sig Mignolets agent, Nico Vaesen, om målvaktens framtid.

Och det lutar åt en flytt.

– Det förändrar inte situationen (att Alisson kommit in). Vårt mål är att hitta en lösning så att Simon får spela, säger Vaesen till belgiska Walfoot, och fortsätter:

– Vi vet att en spelare som kostar 620-720 miljoner kronor inte kommer sitta på bänken. Vi tittar på situationen och försöker hitta en lösning för hans speltid. Det finns alternativ, de närmaste dagarna kommer bli avgörande.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier