”Malcom överens med Serie A-klubben”

Han har ryktats till en hel hög storklubbar i sommar. Nu ser det ut som att Malcom, 21, bestämt sig för en flytt till Roma.

L’Équipe uppger att en affär är nära och att Roma och Bordeaux kan komma att nå en överenskommelse inom de kommande timmarna.

Tidningen skriver att yttern är överens med Roma om ett femårskontrakt och att förhandlingarna mellan klubbarna gått framåt de senaste timmarna. Än återstår det dock att komma överens om diverse klausuler – bland annat gällande en vidareförsäljning.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier