Mbappé lockar Kanté till Paris

Världens bästa 19-åring, Kylian Mbappé gjorde nog ingen besviken under årets VM-slutspel. Den unge fransmannen gjorde fyra mål och utsågs till VM:s bästa unga spelare.

Han blev tidigare i år också fransk mästare med PSG och nu försöker 19-åringen locka en annan världsmästare till klubben. Enligt France Football ska Mbappé tydligen pratat lite extra med N´golo Kanté om att mittfältaren borde flytta tillbaka till Frankrike. Även PSG:s  president Nasser Al-Khelaifi ska ha varit på Mbappé om att höra sig kring Kantés situation i Chelsea.

– Det är sant att presidenten frågade om det, säger Mbappé till France Football.

Vill PSG verkligen ha Kanté så skriver Goal att klubben måste betala mer än en miljard kronor om en övergång ska bli av.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier