”Bonucci kan återvända till Juve”

Flera italienska medier rapporterar att Leonardo Bonucci, 31, kan återvända till Juventus ett år efter att han lämnat klubben. Enligt uppgifterna vill Bonucci återvända till Juve och kan ingå i en affär som tar Gonzalo Higuain, 30, andra vägen.

Gazzetta dello Sport skriver att Milan kan tänka sig att släppa Bonucci om de får in just Higuain från rivalen.

På en presskonferens bekräftade Gennaro Gattuso sedan, enligt Football Italia, att 31-åringen kan vara på väg bort från klubben.

– Leo hade ett möte med mig, men jag är inte klubben och han behöver prata med ledningen. Fram till att han lämnar mitt omklädningsrum vill jag se den Bonucci som jag har sett de tolv senaste dagarna – en professionell Bonucci, sa Gattuso och fortsatte:

– Sen kommer det vara upp till Leo och klubben att fatta ett beslut, men jag hoppas att Bonucci kan stanna här. Han är en spelare med mentalitet och talang.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier