”Fulham med 300-miljonersbud på anfallaren”

Säsongsstarten närmar sig och Fulham har fortsatt en tunn trupp. Anfallet är en av de prioriterade positionerna att förstärka och nu uppges Premier League-nykomlingen ha ställt in siktet i Spanien.

Enligt Daily Mail har de lagt ett bud värt 300 miljoner kronor på Willian José, 26. Real Sociedad verkar dock inte vara alltför sugna på att sälja anfallaren, utan ska ha meddelat att Fulham får utlösa utköpsklausulen på drygt 525 miljoner kronor.

Förutom Willian José hoppas Fulham fortsatt på att lyckas få in Aleksandar Mitrović, 23, från Newcastle.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier