Klart: Lokomotiv Moskva signar polske VM-spelaren

Polen stod för ett riktigt svagt VM-slutspel där inte mycket stämde för polackerna. Trots en trupp med flera kända spelare plockade landet bara tre poäng på lika många matcher. En av spelarna som underpresterade turneringen igenom var mittfältaren Grzegorz Krychowiak.

28-åringen fick sitt genombrott 2014 när han köptes till spanska Sevilla och efter två år i La liga köptes Krychowiak till ett stjärnfyllt PSG.

Där har succén uteblivit och och i fjol lånades han ut till West Brom i Premier League. Nu meddelar Krychowiak själv att han kommer spendera den kommande säsongen i ryska FC Lokomotiv Moskva.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier