Schürrle läkarundersöks imorgon

Fulham gör comeback i Premier League och nu man sitt bästa för att rusta laget inför den kommande säsongen. Enligt engelska Sky Sports kommer Borussia Dortmunds André Schürrle skriva på för klubben inom kort.

Sky Sports hävdar att Schürrle ska läkarundersökas redan under morgondagen. Skulle affären gå igenom snor man tysken förre klubbar som Crystal Palace och AC Milan, som också visat intresse för 27-åringen.

Schürrle, som slog igenom i Bayer Leverkursen för flera år sedan, har tidigare spelat i bland annat Chelsea och Wolfsburg.

Under sin senaste säsong i Borussia Dortmund mäktade tysken endast med ett mål på 18 matcher i Bundesliga.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier