Wulff klar för ny krisklubb

Även om Sirius vann senast hemma mot IFK Göteborg har Uppsalagängets säsong varit under all kritik. Efter 14 spelade omgångar ligger laget tredje sist och man har släppt in flest mål, 34 stycken. Under säsongen plockade klubben in den rutinerade målvakten Joakim Wulff, 39.

Efter tre matcher från start lämnade sedan Wulff klubben men det dröjde inte länge innan nästa bottenlag signade målvakten.

IFK Värnamo ligger överlägset sist i superettan och har likt Sirius släppt in flest mål i serien. Nu står det klar att Wulff förstärker klubben resten av säsongen, det skriver VN.se

– Laget är i en utsatt position, men de har sagt att de ska satsa för att hålla sig kvar. Det känns sunt, för det är enklare att hålla sig kvar än att vinna division 1 nästa år. Det här känns inte omöjligt. Jag tycker det var bra fart på träningen och bra spel, så det ser ganska lovande ut, säger målvakten till VN.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier