Efter värvningen – Sandro verkar stanna

Han har ryktats vara José Mourinhos prioritetsvärvning hela sommaren.

Juventus brasilianske vänsterback Alex Sandro, 27, har kopplats ihop med en flytt till Manchester United länge, det är en problemposition som klubben har dragits med sedan Patrice Evra stack 2014. Varken Luke Shaw eller Ashley Young verkar vara namn för framtiden. Även PSG har ryktats vara sugna på Sandro.

Men… nu kommer nya uppgifter om brassen. Enligt Tuttosport har backen beslutat sig för att stanna i Juventus, och detta tack vare en av klubbens värvningar. Enligt sajten ska Cristiano Ronaldos ankomst vara en ”game changer” – Sandro ska nämligen vilja spela i samma lag som portugisen.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier