Klart: Schürrle till Premier League

Då var det klart. André Schürrle lämnar Borussia Dortmund för Premier League-nykomlingen Fulham.

Den tyske landslagsmannen har skrivit på ett lånekontrakt som sträcker sig över två år.

– Jag är så lycklig över att vara här. Fulham var den första klubben som visade seriöst intrese och det uppskattade jag mycket. Det var en av anledningarna till att jag valde att komma hit, säger den förre världsmästaren och yttermittfältaren till klubbens hemsida.

Därmed ser Fulham ut att få ett spännande lag att ställa på benen lagom till säsongsstarten med, bland andra, nämnde Schürrle och prestigevärvningen Jean-Michaël Seri.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier