Newcastle nära affär med VM-backen

I går gick Porto ut med att man signat mittbacken Chansel Mbemba från Newcastle. Trots att den kongolesiske spelaren aldrig lyckades fullt ut i Newcastle så letar den engelska klubben en ersättare till Mbemba.

Enligt Sky Sports så är den ersättaren den schweiziske VM-backen Fabian Schär. För närvarande spelar Schär i spanska Deportivo la Coruña, en klubb som han tillhört det senaste året.

Sky Sports hävdar att Schär kommer att läkarundersökas under dagen och att Newcastle aktiverat Deportivos utköpsklausul på spelaren på runt 35 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier