Klaassen på väg bort från Everton

Nyligen pungade Everton ut stora pengar för att värva brassen Richarlison från Watford. Nu kan den engelska klubben få in lite välkomna slantar då holländaren Davy Klaassen ser ut att lämna.

Werder Bremen verkar med stor sannolikhet bli nästa klubbadress, enligt engelska Sky Sports. Den 25-årige landslagsmannen kom till Everton inför förra säsongen men lyckades inte ta en startplats i laget. Då tecknade Klaassen på ett femårskontrakt med Everton men redan efter ett år ser han ut att lämna.

Davy Klaassen är inte med när Everton i kväll möter Blackburn Rovers i en träningsmatch.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier