”Maguire vill flytta till…”

Han gjorde stor succé för England i sommarens VM. Leicester Citys mittback Harry Maguire, 25, är hett villebråd för de stora Premier League-klubbarna.

Daily Mirror skriver att Manchester United leder jakten på backbjässen – och att de är villiga att slänga upp drygt 750 miljoner kronor för att ta honom till ”Drömmarnas Teater”. Spelaren själv är också inställd på en flytt till just United.

Trots att Leicester vill förlänga Maguires kontrakt – och erbjuda honom över en miljon kronor i veckan – ska han vilja göra allt som krävs för att få till sin drömflytt norrut.

Detta är inga roliga nyheter för Victor Nilsson Lindelöf som har haft det tufft med konkurrensen i United. Tränaren José Mourinho har öppnat upp för att använda ”Vigge” som högerback under säsongsinledningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier