Mittback klar för PL-klubb

Newcastle stärker upp sin defensiv.

Från Deportivo La Coruna hämtar Premier League-klubben in Fabian Schär, 26. Den schweiziske landslagsmannen har skrivit på ett treårskontrakt med Newcastle.

– Jag är inte som en typisk försvarare. Självklart försvarar jag men jag är rätt bra med bollen. Jag gillar att spela och jag vill bygga upp spelet bakifrån – det anser jag är en av mina styrkor. Jag har också gjort några nickmål. Det är också en styrka och förhoppningsvis kan jag använda det här, säger Schär till klubbens hemsida.

En nedflyttningsklausul gör att Newcastle, enligt Sky Sports, bara betalar 35 miljoner kronor för mittbacken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier