Emery om nyförvärv: ”Det är en möjlighet”

Efter värvningarna av Lucas Torreira, Stephan Lichtsteiner, Sokratis Papastathopoulos, Bernd Leno and Matteo Guendouzi gick Arsenals nye tränare Unai Emery ut med att det var färdig värvat.

– Jag är nöjd. Vi har värvat de spelare som vi behövde och bara om en stor möjlighet kommer för oss kommer vi att värva, sa fransmannen enligt Daily Mail då.

Men den senaste tiden har det ändå florerat rykten om nyförvärv till klubben.

Bland annat har det ryktats om Andre Gomes, Yann Sommer och Steven Nzonzi.

På en presskonferens på lagets försäsongsturné medger nu tränaren att det kan komma att bli en värvning till innan fönstret stänger den 9 augusti.

– Om det finns en möjlighet att värva en spelare, det är inte så viktigt just nu men så länge fönstret är öppet kan vi värva och det är en möjlighet, säger han enligt Skysports.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier