Mourinho vänder blicken mot Spurs – efter Leicesters nobb

Manchester United verkar vara angelägna om att förstärka backlinjen.

Sedan tidigare har klubben visat intresse för Inters försvarare Milan Skriniar, och så sent som i går rapporterades det från säkra källor att Leicester nobbat Uniteds monsterbud på 750 miljoner kronor för Harry Maguire.

Nu skriver The Independent att klubben i stället skiftar fokus till Tottenhams mittback Toby Alderweireld.

Spurs har tidigare visat intresse för Uniteds ytter Anthony Martial, som kan visa sig bli en viktig pjäs i en eventuell affär med den belgiska mittbacken.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier