”Real vill kapa Chelsea-affären – tack vare Ronaldo”

Juventus-backen Daniele Rugani, 23, har under sommaren ryktats till Chelsea.

Tidigare i veckan kom uppgifter om att Premier League-klubben är beredd att möta ”Juves” prislapp på mittbacken och att Chelsea förbereder ett bud på drygt 525 miljoner kronor.

Men nu får klubben konkurrens.

Enligt spanska OK Diario planerar Real Madrid att kapa affären. Sajten skriver att Champions League-mästaren har fört samtal med ”Juve” i flera veckor, något som hänger ihop med Cristiano Ronaldos flytt från just Real till Juventus.

I förhandlingarna om Ronaldo ska även Ruganis namn ha diskuterats och Diario uppger att Juve och Real har en stark relation som gör att Juventus kan tänka sig att göra fler affärer med den spanska huvudstadsklubben – och därmed nobba Chelsea.

Fortsättning följer…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier