Uppgifter: Olympiakos i förhandlingar om Lazar Marković

Lazar Marković, 24, kan till slut vara på väg att lämna Liverpool permanent. Den serbiske yttern kom till Liverpool 2014, då som en stor talang från Benfica. Fyra år senare har hans karriär dock präglats av utlåningar, till Fenerbahçe, Sporting CP, Hull och Anderlecht.

Men nu kan han alltså vara på väg ut, till slut.

Klubben det handlar om ska enligt Sky Sports vara Olympiakos. Sky skriver att samtal pågår mellan Liverpool och grekerna för att lösa ett avtal.

Utöver Olympiakos ska även Standard Liège vara intresserade av Marković.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier