Klopp om målvaktssituationen: ”Inte i en position där vi måste göra någonting”

Liverpool har värvat Alisson Becker. Ett faktum som gör att Liverpool sitter med tre målvakter i truppen. Förutom Alisson återfinns nämligen även Loris Karius och Simon Mignolet i laget, och båda har därför ryktats lämna (Mignolet framför allt, till Besiktas).

Men enligt Liverpool-managern Jürgen Klopp betyder värvningen av Alisson inte nödvändigtvis att de behöver sälja någon av målvakterna.

– Kan Loris eller Simon vara 100 procent nöjda över situationen? Jag tror inte det. Men det är en del av livet. Vi behöver inte 54 spelare och 20 målvakter. Så är det med det. Men om någon kommer och frågar ”kan vi få honom för fyra pund”, eller något – självklart inte. De är kvalitetsspelare, allihopa, och vi är inte i en position där vi måste göra någonting, säger Klopp enligt The Mirror innan han lägger till en brasklapp.

– Det är en del av affärsverksamheten att vissa lämnar klubben, så vi får se vad som händer.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier