Real Madrid-backen på väg att lånas ut

Real Madrids ytterback Theo Hernández, 20, är på väg att lånas ut. Det rapporterar såväl Marca som AS. Klubben som han är på väg till är Real Sociedad.

Enligt Marca ska det handla om ett lån över nästa säsong, utan köpoption. Det enda som egentligen ska återstå i förhandlingarna mellan klubbarna är att komma överens om hur stor del av Hernández lön som vardera part ska betala under lånet.

Hernández – lillebror till Atlético Madrids franske VM-guldmedaljör Lucas Hernández – värvades till Real Madrid för ca 250 miljoner kronor förra sommaren. Då från Atlético Madrid, efter ett lyckat lån i Alavés.

Hernández startade tio ligamatcher för Real Madrid förra säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier