Officiellt: Sugita lämnar Dalkurd

Den japanske mittfältaren Yukiya Sugita, 25, har varit en ljusglimt för nykomlingen Dalkurd under den första halvan av allsvenskan.

Men nu står det klart att 25-åringen lämnar Dalkurd och allsvenskan.

Japanen är klar för den iranska klubben Tractor Sazi.

– Vi fick ett bud som vi inte kunde tacka nej till och ”Sugi” ville gärna ta den här chansen. Vi tackar ”Sugi” för sina fina insatser hos oss och önskar han all lycka i framtiden, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till klubbens hemsida.

Sugita har totalt spelat 41 matcher för Dalkurd och gjort sex mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier