Uppgifter: Real Madrid med dubbelbud på Courtois och Willian

Willian har placerats i Barcelona och Manchester United, där katalanerna bland annat vevat in bud efter bud som blivit förkastade. Samtidigt har United sagts ha fått ett bud accepterat.

Men nu kommer nya bud.

Enligt Daily Mail ska nämligen även Real Madrid nu ha gett sig in i jakten på Chelseas brasse. Real ska enligt rapporterna ha erbjudit Chelsea ett dubbelbud på 100 miljoner pund (ca 1,2 miljarder kronor) för Willian plus målvakten Thibaut Courtois.

Av den summan uppskattar Daily Mail att 65 miljoner är för Willian.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier