Uppgifter: Tottenham in i jakten på VM-mittfältaren

Denis Zakaria, 21, var med när Schweiz tog sig till åttondelsfinal i VM.

Nu är mittfältaren ett hett byte på marknaden.

21-åringen, till vardags i Borussia Mönchengladbach, har bland annat ryktats till Everton – men nu ger sig även Tottenham in i jakten.

Enligt The Sun, som hänvisar till rapporter från Schweiz, har tränaren Mauricio Pochettino ställt in siktet på 21-åringen och Premier League-klubben ska nu vara redo att ta upp kampen om schweizaren, som värderas till runt 415 miljoner kronor.

Han har kontrakt med Mönchengladbach till 2022.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier