Tuchel: ”Att Cavani kan lämna finns inte ens i våra tankar”

Sedan Cristiano Ronaldos avsked har Real Madrid letat febrilt efter en ny superstjärna.

En som har nämnts i sammanhanget är anfallaren Edinson Cavani – men enligt hans tränare i PSG blir uruguayanen kvar i Frankrike.

– Jag tror att han kommer stanna i PSG. Ingen har sagt någonting till mig om att ha ska lämna och intrycket jag har fått är att han stannar med oss. Idén om att han skulle lämna finns inte ens i våra tankar, säger Thomas Tuchel till Marca och fortsätter:

– Jag har pratat med Cavani och han har inte gett mig någon indikation på att han vill lämna klubben.

Enligt spanska AS har PSG satt en prislapp på runt motsvarande 900 miljoner kronor för Cavani. Han har två år kvar på sitt kontrakt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier