”Witsel inte redo för läkarundersökning – förhandlingar pågår fortfarande”

Axel Witsel har under de senaste veckorna ryktats intressera Borussia Dortmund. Under gårdagskvällen dök så plötsligt rykten upp om att Witsel redan var på väg att slutföra en övergång med läkarundersökning under måndagen.

Men frågan är om förhandlingarna har kommit så långt redan?

Enligt Ruhr Nachrichten är den belgiske mittfältaren nämligen inte alls klar för läkarundersökning. Åtminstone inte än. Enligt tidningen håller förhandlingarna mellan Borussia Dortmund och Witsels kinesiska klubb Tianjin Quanjian fortfarande på.

Klubbarna ska än så länge inte vara överens om en övergång för 29-årige Witsel.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier