Bomben: Inter i hemliga förhandlingar om Modrić

Inter har stått för ett imponerande transferfönster. Sju spelare har redan värvats in, bland annat Radja Nainggolan, Stefan De Vrij och senast i raden Šime Vrsaljko.

Men nu börjar rykten sippra ut om att Inter i hemlighet jobbar på en betydligt större affär än så.

Enligt Sky Sports journalisten Fabrizio Romano jobbar nämligen Inters sportchef Piero Ausilio i största hemlighet på en övergång för Real Madrids Luka Modrić, klubbens ”plan A”. En komplicerad övergång, men enligt Romano har Inter tagit kontakt med Real Madrid för att försöka hitta en lösning.

Inter ryktas sedan tidigare vara nära en värvning av Arturo Vidal från Bayern München. Romano betonar i en annan tweet att Vidal fortsatt är det mer lättillgängliga alternativet medan Modrić vore Inters dröm.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier