Officiellt: Celina till Swansea

Graham Potter har fått en ny anfallare!

Bersant Celina, som tillhör Manchester City, har skrivit på ett fyraårigt kontrakt med klubben för en okänd transfersumma.

Detta kan ju också innebära att djurgårdaren Kerim Mrabti, som ryktats dit en del, inte anländer till Championship-klubben. Även Saman Ghoddos har tidigare kopplats ihop med sin ex-tränares nya projekt.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier