Officiellt: Leeds värvar forne Chelsea-talangen

Leeds United har värvat Patrick Bamford. Det meddelar klubben via sin hemsida. Den 24-årige anfallaren värvas från Middlesbrough för en transfersumma som enligt Sky Sports ligger på totalt 10 miljoner pund (ca 115 miljoner kronor).

Bamford fostrades i Nottingham Forest innan han som 19-åring värvades av Chelsea. Fast i en klassisk utlåningskarusell à la Chelsea gick han dock permanent till Middlesbrough i januari 2017.

Förra säsongen gjorde Bamford elva mål för Middlesbrough i Championship och har nu skrivit på ett fyraårskontrakt med Leeds.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier