Sportchefen: ”Nu spelar han i Premier League”

I går hoppade ansedda The Guardian på ”Max Meyer till Crystal Palace”-tåget.

Nu pekar det MESTA på att den tyske talangen – 22 år har han blivit – lämnar Schalke 04 för just Crystal Palace. Mittfältaren spelade 28 ligamatcher för Schalke under Bundesliga-säsongen, då klubben slutade på en överraskande andraplats.

Enligt Evening Standard ska nu klubbens sportchef Christian Heidel ha sagt detta om Meyers övergång:

– Jag är glad för Max skull. Han är en toppspelare och nu spelar han i Premier League, då måste han övertyga.

Vågar vi ro den här affären i hamn nu?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier