Meyer till Crystal Palace

Eftertraktade Max Meyer är klar för.. Crystal Palace.

22-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med London-klubben.

– Jag är glad över att vara här och hoppas att jag kan ta nästa steg i karriären. Jag vill bidra med mitt bästa och tror att vi kan göra en bra säsong. Kanske till och med bättre än den förra, säger han till Palace hemsida.

Landslagsmeriterade Meyers kontrakt med Schalke 04 gick ut efter den förra säsongen och bland annat Arsenal ska ha varit intresserade av den tyske mittfältarens namnteckning.

Men valet föll alltså på Crystal Palace, som placerade sig på elfte plats i fjol.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier