BBC: ”Joe Hart på läkarundersökning i dag”

Joe Harts, 31, karriär har gått utför de senaste åren. Efter att ha varit Manchester Citys och det engelska landslagets givna förstakeeper under ett par säsonger blev plötsligt hans namn ovanligare att hitta i startuppställningen. De senaste två åren har han tillbringat på lån i Torino och West Ham. Nu vill han göra flytten från City permanent, och han har hittat en klubb.

BBC skriver att Hart ska genomgå läkarundersökningen hos Premier League-laget Burnley i dag. Han ska vara villig att gå ned i lön för att få till en flytt. Burnley har haft problem med skador på sina målvakter under den senaste tiden. Både Tom Heaton och Nick Pope är otillgängliga för klubben – Anders Lindegaard är den enda seniormålvakten som är spelklar inför den nya säsongen.

Burnley och Tottenham är de enda PL-klubbarna som inte har värvat något under sommaren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier