”Kan lämna Real Madrid – för Fulham”

I går blev Alfie Mawson, 24, klar för Fulham men ska vi lita till spanska Marca är Premier League-nykomlingen inte klara på övergångsmarknaden än.

De skriver nämligen att Fulham nu försöker locka över Theo Hernández, 20, från Real Madrid. Det ska då röra sig om ett årslångt lån där Fulham betalar 20 miljoner kronor plus hela spelarens lön.

Konkurrens om spelarens namnteckning finns från Real Sociedad, som även ska vara flytten som Hernández själv föredrar. Till skillnad från Fulham uppges Sociedad dock inte vara redo att betala hela vänsterbackens lön och förhandlingar återstår således.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier