Klart: Svenske målvakten till seriekonkurrenten

Den svenske målvakten Marcus Sandberg, 27, går från en norsk klubb till en annan. Han har fått sparsamt med speltid under sin tid i Vålerenga – därför flyttar han nu till seriekonkurrenten Stabaek. Hans nya kontrakt sträcker sig över säsongen 2019.

– Jag har varit i mycket bra form och nu vill jag visa det. Då var Stabaek ett mycket bra alternativ. Det blir spännande. Vi måste ta några fler poäng än vi har tagit under vårsäsongen. Jag ser fram emot att bidra, säger Sandberg – med ett förflutet i IFK Göteborg – till Stabaeks hemsida.

Laget ligger för tillfället på plats 14 i norska Eliteserien.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier