”Mina och United överens”

För drygt sju månader sedan lämnade Yerry Mina brasilianska Palmeiras för Barcelona. Men utvecklingen i Spanien har inte gått som tänkt och trots ett starkt VM-slutspel från Minas sida så vill Barcelona sälja sin colombianske mittbacksbjässe.

Nu rapporterar Mundo Deportivo att Manchester United och Yerry Mina är överens om det personliga kontraktet. Nu fattas bara att klubbarna ska komma överens om en övergångssumma. Enligt uppgifter kommer den ligga på omkring 400 miljoner kronor.

Skulle en övergång bli av får Yerry Mina konkurrera med bland annat svenske Victor Nilsson Lindelöf.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier