Uppgifter: Modrić i möte med Pérez – vill lämna klubben

Det är snabba ryck fram och tillbaka när det gäller Luka Modrićs påstådda flytt från Real Madrid till Inter. I morse totaldementerade Reals president Florentino Pérez att kroaten skulle lämna klubben.

– Modrić kommer inte lämna Real Madrid. Han lämnar inte så länge inte någon betalar hans utköpsklausul på 7,7 miljarder kronor och inte en euro mindre, berättade han för AS.

Nu skriver samma tidning – och hänvisar uppgifterna till italienska La Gazzetta dello Sport – att mittfältaren har bokat in ett privat möte med presidenten för att där berätta att han vill lämna de regerande Champions League-mästarna.

I Inter finns det redan tre kroater (Ivan PerišićMarcelo Brozović samt Šime Vrsaljko). Det påstås att Modrić, som nyligen utsågs till VM:s bästa spelare, är sugen på att sluta upp med sina landsmän i Milano och prova på en ny utmaning – att besegra Cristiano Ronaldos Juventus i kampen om den italienska ligatiteln.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier