Agenten bekräftar: Courtois vill lämna

Real Madrid vill plocka in Thibaut Courtois, 26, in i sommar och målvakten vill flytta till den spanske giganten. Än så länge har Chelsea dock varit ovilliga att släppa sin förstemålvakt – vilket nu fått Courtois agent Christophe Henrotay att vädja till klubben.

– Jag har läst överallt att Chelsea säger att det är upp till Thibaut, men han har gjort det klart för klubben att det bästa alternativet för honom är att flytta till Madrid. Det är ett stort beslut för honom då han vill vara nära sin familj, och där finns ett erbjudande för Chelsea att acceptera, säger agenten till The Sun.

Enligt Sky Sports ska den utdragna affären bero på att Chelsea vill göra klart med en ersättare innan de återupptar samtalen med Real Madrid.

Thibaut Courtois har ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea och kommer enligt agenten lämna gratis nästa sommar om Chelsea inte säljer honom nu.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier