”Svensken på plats i Ukraina”

För bara några dagar sedan rapporterade HLN att Anderlecht accepterat två budIsaac Kiese Thelin, 26. Klubbarna som då uppgavs göra upp om den svenske landslagsanfallaren var Newcastle och Lokomotiv Moskva.

Nu uppges istället en tredje klubb vara nära VM-svensken.

Isaac Kiese Thelin ska enligt FotbollDirekt.se flugit till Ukraina under fredagen, för att förhandla med Dynamo Kiev. Tillsammans med sin agent Miro Jaganjac ska han enligt uppgifterna ha möte med klubbledningen under lördagen.

Dynamo Kiev, som vunnit 15 ukrainska ligatitlar, slutade förra säsongen på en andraplats i ligaspelet och deltar i kvalet till Champions League.

Så sent som i går kväll besegrade de Sjachtar Donetsk med 1-0 i mötet mellan giganterna och har således inlett säsongen med tre raka segrar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier