”Affären kollapsade – Mourinho i panik”

Så här under söndagsmorgonen har silly season-bloggen redan hunnit skriva om ryktena som placerar Toby Alderweireld och Harry Maguire i Manchester United.

Brittisk media tar även upp den tredje mittbacken som placerats i klubben – Barcelonas Yerry Mina, 23.

The Sun skriver att Yerry Minas övergång till Manchester United har kollapsat. Enligt tabloiden ska mittbackens agent hela tiden krävt alltmer pengar till både sig själv och sin klient, trots att en överenskommelse var nådd mellan spelaren och Manchester United.

Tålamodet från den engelska storklubben ska till slut löpt ut och på lördagen ska affären enligt The Sun ha kollapsat. Efter att ha gått miste om mittbacken beskriver tidningen det som att José Mourinho nu befinner sig i ett ”panikläge” – med ett transferfönster som snart stänger igen.

Så där. Då var cirkeln sluten. Manchester Uniteds tre mittbacksalternativ är avhandlade. Men vi lär säkerligen få anledning att återkomma till alla tre.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier