Ex-allsvenska stjärnan på väg till La Liga 2 – undersöks i dag

Svensk-montenegrinen Sead Hakšabanović, 19, har inte alls fått mycket speltid för West Ham sedan hans flytt från Halmstad i augusti 2017. Nio minuter i FA-cupen, 62 i ligacupen samt 14 matcher i reservlagsligan är vad han lyckades skramla ihop under året.

Nu uppger spanska Marca att mittfältaren är aktuell för en utlåning till La Liga 2-laget Malaga. Enligt tidningen ska klubbarna vara mer eller mindre överens om lånedealen. Nya West Ham-tränaren Manuel Pellegrini ska dock se Hakšabanović som en oslipad diamant som på sikt har en framtid i klubben, därför är det ingen köpoption inkluderad i affären. En källa till Sportbladet bekräftar dessa uppgifter.

19-åringen ska enligt Marca genomgå sin läkarundersökning med Malaga i dag. Lånedealen sägs sträcka sig till 30 juni 2019.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier