Klart: Ghezzal klar för Leicester

I dagarna har franska L’Équipe rapporterat om att Rachid Ghezzal, 26, ska vara nära en flytt till Leicester från franska Monaco. Enligt tidningen skulle algeriern redan genomgått den obligatoriska läkarundersökningen och det enda som återstod var en underskrift av det nya kontraktet.

Nu presenterar Leicester själva på twitter att den algeriska landslagsmannen är klar för klubben. Rachid Ghezzal kommer att tillhöra den engelska klubben fyra år framöver till 2022. Affären uppges var värd cirka 145 miljoner kronor.

Rachid Ghezzal kom till Monaco inför den förra säsongen efter fem år hos rivalen Lyon. I Monaco blev det bara sju matcher och på dem gjorde 26-åringen ett mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier